Rodi

Met deze krant driemasterzeilen naar Volendam
4 augustus: daglange vaartocht over IJsselmeer v.a. € 10,- p.p.

Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek van de Sanne Sophia. (Foto: aangeleverd)

REGIO - In samenwerking met Hollands Glorie, al ruim 35 jaar dé organisator van maritieme activiteiten op historische schepen, wordt voor de lezers van deze krant een onderhoudend dagje varen op het IJsselmeer georganiseerd; met de beroemde driemaster Sanne Sophia.
Uitwaaien, ontspannen, meedeinen en volop genieten op het ruime dek, ontspannen relaxen in de riante salon met bar of actief meevaren; een belevenis voor jong en oud. Iedereen mag actief meehelpen bij het varen, zoals hijsen en neerhalen van bijvoorbeeld grootzeil, fok of kluiver, overstag gaan, en als roerganger, graag zelfs.
Vanaf Muiden, een oud havenplaatsje in de monding van de Vecht, wordt via de zeesluizen, langs het Muiderslot, het Koninklijke jacht De Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit gevaren en koers gezet richting het IJsselmeer. Dan komt er ruimte en gaan de zeilen omhoog, het avontuur kan beginnen. Er wordt gevaren naar de pittoreske haven van Volendam, waar wordt aangemeerd voor een wandeling door dit wereldberoemde vissersdorp. Daarna worden de zeilen nogmaals gehesen en wordt teruggevaren naar Muiden.
Arrangement: 10.00 uur: ontvangst op de Sanne Sophia in Muiden (Herengracht t.h.v. nr. 75, 1398 AD). 10.30 uur: afvaart richting Volendam. 13.15-13.30 uur: aankomst Volendam. 13.30-14.30 uur: wandeling Volendam. 14.30 uur: terugvaart Muiden. De lunch op de Sanne Sophia (12.00-13.00 uur) is onderdeel van het uitgebreide cateringpakket, dat bestaat uit ontvangst met koffie/thee en iets lekkers; lunch met soep, twee belegde broodjes en een (broodje) kroket; en een borrelgarnituur in de middag. Het cateringpakket is exclusief drankjes. Deze zijn tegen contante betaling aan boord te koop. Het is niet toegestaan zelf etenswaren/drank mee te nemen. Gratis entertainment: (Shanty) muzikanten en schiemanswerk.
Lezersactie-tarief: 50% vaarkorting. Volwassenen betalen slechts € 15,- (normaal € 30,-), kinderen t/m 12 jaar € 10,- (normaal € 20,-). Cateringpakket volwassenen: € 17,50, kinderen t/m 12 jaar € 12,50.
Boeken:
www.sailing.nl/Winkel/
volendam-voor-de-boeg
Gebruik de actiecode DMZ2018RM om 50% korting te ontvangen op de vaartocht. Korting geldt zowel voor volwassenen als kinderen. Cateringpakket kan bijbesteld worden bij de reservering.

Artikel geplaatst op zondag 22 juli 2018 - 09:21


Lezersacties

3 dagen 4* hotel Drenthe v.a. slechts € 99,- p.p.

REGIO - Heerlijk fietsen, wandelen en volop genieten in de mooie provincie en verblijf in het gastvrije 4-sterren Hotel-Restaurant Ruyghe Venne. Dit hotel ligt aan de rand van het bos, net buiten het gezellige Westerbork.Gelegen in het groene hart van Drenthe, omgeven door schitterende natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden,...

Genieten van de winterzon op Mallorca
8 dagen All Inclusive 3* hotel vanaf € 429,- p.p.

REGIO - Een wandeling langs de boulevard, proosten op een terras in de zon en voor wie al durft: een verfrissende duik in de Middellandse Zee. In de levendige badplaats Playa de Palma op Mallorca overheerst altijd het vakantiegevoel.Mallorca is het grootste eiland van de Spaanse Balearen, eilandengroep in de...

Uniek verblijf in Vlaanderen

REGIO - Er een paar dagen tussenuit en geen zin om stil te zitten? Dan is dit speciaal samengestelde fietsarrangement dé sportieve gelegenheid. Verblijf is in een bijzonder hotel in Voeren, een pittoreske plaats net over de grens in België. Bij aankomst in Hotel Blanckthys volgt een hartelijke ontvangst met...

Exclusief geselecteerde City Resort Hotels
2x overnachting met ontbijt en 1x diner voor € 85,- p.p.

REGIO - Een paar dagen er even tussenuit en tot rust komen? Boek dan een arrangement en geniet van het beste dat voor deze krant exclusief geselecteerde City Resort Hotels te bieden hebben. De lezersaanbieding-locaties van de keten zijn: City Resort Hotel Helmond, City Resort Hotel Leiden*, City Resort Hotel...