Rodi

Clifton Braam over 2 landen ... 1 liefde

HOOFDDORP - Clifton Braam gaat bij zijn voorstelling '2 landen... 1 liefde' bij Schouwburg De Meerse in Hoofddorp op hilarische wijze in op de verschillen tussen Nederlanders en Surinamers. Bij dit optreden van zaterdag 21 oktober laat hij zien hoe het is als een Nederlander zich als Surinamer gaat gedragen en omgekeerd. Is er echt een verschil in denken, leven, genieten, praten en doen?


Als je het allemaal op een grappige wijze bekijkt kom je tot de conclusie dat er misschien meer overeenkomsten zijn dan verschillen zijn. De voorstelling '2 landen … 1 liefde’ is hilarisch, maar ook serieus en bovendien verrassend herkenbaar. In Suriname staat Clifton Braam steevast voor uitverkochte zalen. Braam praat over de verschillen tussen Surinamers en Nederlanders zoals hij die door de jaren heen heeft ervaren. Nu komt deze Suriheld, onder meer bekend van het cabarettrio 1 1= 3 voor een korte solotour naar Nederland. Een schaterlach is bij deze voorstelling is min of meer gegarandeerd.
De voorstelling zal om 20.30 uur plaatsvinden in de Kleine Zaal van Schouwburg De Meerse in het cultuurgebouw in Hoofddorp. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via: www.demeerse.nl.
(cultuur)

Artikel geplaatst op zaterdag 30 september 2017 - 11:57