Rodi

‘Snel een mooi figuur door vet te laten bevriezen’
Verwijdert acht centimeter vet per behandeling

(Foto: aangeleverd)

VELSERBROEK - Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

Waarom vet bevriezen tijdens een cryolipolyse behandeling bij Afslankstudio Velserbroek? Annet Kortekaas vertelt enthousiast, dat haar salon al achttien jaar ervaring heeft met afslankbehandelingen. “Wij bieden altijd een gratis consult en begeleiden onze klanten van het begin tot het eindresultaat. De allernieuwste Cryolipolyse is verleden week in de studio gekomen.”
Deze pakt hardnekkig vet direct aan en verwijdert acht centimeter vet per behandeling. “Er is dus geen operatie nodig om een droomfiguur te bereiken. Snel een strakker figuur, maar met alleen sporten en gezonde voeding lukt het maar niet om vet te verliezen op bepaalde gebieden. Vooral de buik, benen en billen zijn zones waar vet erg lastig verdwijnt, hoe hard mensen ook sporten en gezond eten”, aldus Kortekaas.
Voor wie hier iets aan wil doen maar het niet ziet zitten om onder het mes te gaan, is cryolipolyse de oplossing. “Elders betaalt men voor een probleemzone 395 euro, bij ons drie zones behandelen voor 299 euro. Daarnaast hebben wij de nieuwe afslankcocoon, heerlijk genieten en afvallen wie wil dat nu niet.
Kijk voor meer informatie op www.afslankstudiovelserbroek.nl of bellen naar 023-5490556.

Artikel geplaatst op dinsdag 26 september 2017 - 15:06