Rodi

TudorPark: stijlvol wonen
30 september woningen Buckingham Quarter in verkoop

CRUQUIUS - In nieuwbouwproject TudorPark in Hoofddorp, op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Schiphol, Leiden en het strand, worden nieuwbouwwoningen gebouwd met een sfeervolle uitstraling, veel ruimte in en om het huis en energiezuinig bovendien. De architectuur is geïnspireerd op de romantische bouwstijl van zestiende-eeuws Engeland, de tijd van het vorstenhuis Tudor. Zaterdag 30 september gaat de verkoop van start van de woningen in het nieuwe plandeel Buckingham Quarter.


Buckingham Quarter krijgt starters appartementen (vanaf €190.000 v.o.n.), rijwoningen (vanaf €370.000), twee-onder-een-kap woningen (vanaf €570.000) en een vrijstaande villa (€750.000). Op de projectwebsite TudorPark.nl worden alle woningen, plattegronden, woonoppervlakten en prijzen getoond. Alle woningen worden gebouwd in de karakteristieke Tudor-bouwstijl die zich kenmerkt door bakstenen met warme kleuren, steile daken, ramen met roede-verdelingen, charmante erkers, sierlijke dakkapellen, lange schoorstenen en origineel vakwerk.

Centraal gelegen

De ligging maakt TudorPark erg aantrekkelijk. Het nieuwbouwproject is een bijzonder dorp, maar dan midden in de Randstad met volop restaurants, winkels, scholen en sportvoorzieningen in de directe omgeving. De wijk ligt naast de Toolenburgerplas, met een strandje en veel mogelijkheden om te wandelen, bootcampen en te fietsen. Van de 1.200 woningen die de wijk uiteindelijk zal tellen, zijn er inmiddels 200 verkocht en bewoond.
Start verkoop

Zaterdag 30 september a.s. organiseert Dura Vermeer een inloopmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur in het Tudorhouse, een modelwoning die dienst doet als informatiecentrum voor TudorPark. Het verkoopteam staat klaar om alle vragen over de woningen, het bouwproces en de wijk te beantwoorden en een brochure over het plan mee te geven. Bezoekadres: Bennebroekerweg 609, 2135 AA, Hoofddorp.

Artikel geplaatst op dinsdag 26 september 2017 - 13:59