Rodi

SnowPlanet seizoensweekend

Voor de minder ervaren wintersporters worden er door de Nederlandse skischool® gratis proeflessen van 30 minuten aangeboden. (foto aangeleverd)

VELSEN - Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober viert indoorskibaan SnowPlanet in Velsen-Zuid de start van het wintersportseizoen.


Ieder jaar pakt SnowPlanet groots uit tijdens het seizoensweekend, met leuke activiteiten voor jong en oud. Wintersportliefhebbers kunnen beide dagen de piste betreden voor €10,- per persoon. Voor de minder ervaren wintersporters worden er door de Nederlandse skischool® gratis proeflessen van 30 minuten aangeboden, om kennis te maken met skiën of snowboarden in de echte sneeuw.
Van den Berg Surf&Snow verzorgt dit weekend een wintersport fashion outlet met kortingen van 50% of hoger. Op zondag is de Nederlandse skivereniging aanwezig met een digitale wintersport experience. Verder zijn er vele andere leuke (gratis) activiteiten zoals sleeën, proeverijen van diverse Alpenspecialiteiten, handboogschieten, schminken, knutselen en een meet & greet met Frozen’s Olaf en Elsa. Alle bezoekers kunnen tevens meedingen naar een 3-daagse wintersportreis voor 4 personen aangeboden door Pharos Reizen.
Bezoekers voor het openingsweekend zijn beide dagen van harte welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Opgeven voor de proeflessen kan via www.snowplanet.nl/opening.

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 16:07