Rodi

Column de interieurstylist
Iets nieuws

(Foto: aangeleverd)

Anita Notenboom is interieurstylist en eigenaar van de woonwinkel Happy Home, sinds 1996 gevestigd op de woonboulevard Cruquius. Dagelijks is zij bezig met wonen, niet alleen in de winkel maar ook door beurzen te bezoeken en advies te geven via Happy at Home, het totaalinrichtings concept van de winkel. Anita schrijft over haar ervaringen en geeft ook advies en tips.
Soms ben je 'gewoon' toe aan iets nieuws, ook in je interieur. Iets moois aan de muur, een andere frisse kleur of een nieuwe bank. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Natuurlijk ben ik blij met mensen die op zoek gaan naar een geheel nieuwe inrichting, rigoureus en succes gegarandeerd. Maar de echte uitdaging zit hem vaak in het revitaliseren van de woonruimte met behoud van (een groot deel van) de meubelen.
Met een nieuwe kleur op de muur, het plaatsen of vervangen van een meubelstuk en de finishing touch met decoratie kan je het verschil maken. Want met subtiele veranderingen zijn grote effecten mogelijk. Om de juiste keuzes te kunnen maken heb je wooninspiratie nodig. Hiervoor zijn een hoop woonbladen te koop die je mooie foto’s tonen om je op ideeën te brengen. Maar ga ook eens kijken bij een woonwinkel. Al die gezellig ingerichte studio’s en hoekjes brengen je zeker op de mooiste ideeën en laat je daar adviseren door de woonadviseurs die de hele dag met niets anders dan interieur bezig zijn.
Natuurlijk is de VT wonen&design beurs een inspiratie volle plek om ideeën op te doen en je te informeren over wonen, bouwen of verbouwen ook een goed idee om te bezoeken. Naast de vele woonbladen presenteren veel merken zich aan de bezoeker en laten zij de nieuwste collecties en designs zien. Mocht je hier naartoe gaan bezoek dan ook het adviesplein. Daar zitten mijn collega interieurstylisten van BNS Crisp klaar om je te adviseren en te helpen. Na al die opgedane wooninspiratie zien we je graag bij ons in de winkel zodat we dit kunnen vertalen naar de juiste producten en kleuren. Ik wens u heel veel woonplezier in uw nieuwe interieur en hopelijk geniet u ook van deze nieuwe krant.
Anita Notenboom
Woonwinkel Happy Home

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 15:49