Rodi

Eigen auto verhuren via Daycar

REGIO - Sinds 2016 kunnen auto-eigenaren de maandelijkse autokosten behoorlijk drukken door hun privéauto te verhuren via Daycar. Sommige autobezitters hebben in eerste instantie een beetje moeite met het verhuren van hun auto. Want wegen de opbrengsten wel op tegen de rompslomp en de eventuele risico’s die je loopt bij het verhuren van je eigen auto?
De oplossing hiervoor brengen vader en zoon Bab en Laurens van Groenigen met hun bedrijf Daycar. Volgens Laurens zorgt Daycar namelijk voor een volledige verzekering bij verhuur en dat de betaling van het huurbedrag veilig en vooraf via iDeal zal geschieden. Laurens: “Verder zorgt Daycar voor een screening van de huurder en staat Daycar garant voor de betaling van eventuele verkeersboetes tijdens de verhuurperiode. Dit alles is mogelijk, omdat zowel de huurder als de verhuurder een speciaal huurcontract van Daycar moeten ondertekenen, waarin aan alles gedacht is. In deze huurovereenkomst staan zaken zoals de staat van de auto bij aanvang en afloop van de verhuur, zodat hierover geen discussies kunnen ontstaan. Bij het aanmelden van de auto kan de verhuurder bijvoorbeeld aangeven, dat er in de auto niet gerookt mag worden of dat er in de huurperiode geen huisdieren of kleine kinderen met de auto vervoerd mogen worden."
Heb je vragen over Daycar? Stuur dan mail naar support@daycar.nl. Telefonisch doordeweeks van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend tussen 10.00 en 17.00 te bereiken op 085-3031188. WhatsAppen kan ook, stuur ons daarvoor een bericht op 06-19091188.

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 11:46