Rodi

Muziek in de Drom

Sarah Mittelbach. (Foto: Petra Schiessel)

ENKHUIZEN - Muziekliefhebbers genieten zondagochtend 13 augustus om 11.00 uur van het derde concert in rij van Holland Music Sessions op het podium van de Drommedaris, Paktuinen 1 in Enkhuizen. Maar liefst 111 gepassioneerde toptalenten krijgen deze zomer masterclasses en treden op in feeërieke, historische locaties in Noord Holland.


Benjamin Krasner (USA) speelt deze ochtend op de piano. Werken van Ravel en Brahms brengt hij ten gehore. De Duitse Sarah Mittelbach bespeelt de viool en Nederlander Tobias Borsboom de piano. Zij laten muziek van Prokofjev en Ravel horen.
Entree 15 euro, CJP/Jongeren tot 30 jaar 8 euro en kinderen tot 12 jaar gratis.
Hans Malagride komt donderdag 17 augustus om 20.00 uur in de foyer van de Drom. Dit keer neemt hij Danique Peerdeman mee en brengen ze het programma Thank you for the music. Een liedjesprogramma over hoe fijn het is op muziek terug te vallen in tijden van vreugde of verdriet. Met liedjes van onder meer Elvis, Amy Winehouse en ABBA.
Vrij entree.
Het vierde concert van Holland Music Sessions vindt zondag 20 augustus om 11.00 uur plaats. Élisabeth Pion uit Canada speelt op de piano werken van Mozart en Ravel. De Nederlandse Emma Mercedes Besselaar laat op haar cello liederen muziek van Takemitsu, Bosmans en Schumann horen samen met Noriko Yabe op piano (Japan).
Wijzigingen voorbehouden.
Entree 15 euro, CJP/Jongeren tot 30 jaar 8 euro en kinderen tot 12 jaar gratis.
Het laatste concert wordt 27 augustus gehouden.
Meer informatie: www.drom.nl, info@drom.nl of bel 0228-312076.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 augustus 2017 - 11:48